Veilig en verantwoord VIP vervoer is bij ons mogelijk.

We mogen weer! Onze VIP-bussen gaan weer meer de weg op. En ondanks dat de afgelopen maanden voor ons bedrijf de grootse uitdaging is geweest, zijn alle chauffeurs en medewerkers blij en enthousiast u te mogen verwelkomen. We brengen u veilig naar uw locatie. Natuurlijk met onze zorgzaamheid en betrouwbaarheid. Maar nu wél met een paar extra regels waar wij ons nu eenmaal aan willen houden. Voor uw gezondheid. Voor onze gezondheid. Welkom bij Goverde Exclusive.

Sinds 1934 verzorgen wij met persoonlijke aandacht alle vormen van professioneel personenvervoer in heel Nederland. Dit doen wij met een uiterst modern wagenpark van ruim 100 voertuigen en goed opgeleide, ervaren chauffeurs en planner. Samen verder.

We ontmoeten elkaar zakelijk weer meer face-to-face. Uw en onze veiligheid en gezondheid vinden wij daarbij belangrijk. U reist veilig, met 1,5 meter onderlinge afstand in onze ruime VIP-bussen.

> Bekijk hiernaast het filmpje over onze coronamaatregelen in de 8 persoons VIP-bus.
UPDATE: Het dragen van een MEDISCH mondmaster is verplicht per 08-02-2021

Meer personen? Ons wagenpark VIP-bussen is uitgebreid met 13, en 19 personen.

In al onze VIP-bussen een Hextio luchtfilter

Hextio zuivert en steriliseert luchtdeeltjes. Het helpt de verspreiding van griep voorkomen. Een extra fijne functie is de ontgeuringsfunctie, waardoor de lucht altijd fris blijft. Materialen die gebruikt worden: Carbon filter, HEPA filter, sterke UVC lamp, 10x TIO2 filters, gespiegeld aluminium, luchtvervuiling sensor, BLDC Sirocco-ventilator, IR-afstandsbediening.

binnenzijde van hextio luchtfilter

Veilig reizen in onze VIP-bussen en VIP-wagens
Onze Mercedes-Benz E-klasse wagens zijn voorzien van een veilige transparante scheidingswand. Neem plaats achterin zodat de 1,5 meter afstand gegarandeerd kan worden. Management en delegaties reizen veilig in onze VIP wagens.

Hexio luchtfilter voor ververste lucht tijdens uw reis
Al onze VIP-bussen zijn uitgerust met een Hextio luchtzuivering. Het speciaal voor deze ruimtes vervaardigde systeem verbetert de luchtflow, waarbij ook de kleinste luchtdeeltjes gezuiverd worden. De lucht wordt gefilterd door UVC lampen, opgesteld in een matrix van titaniumdioxidefilters.

De lucht die de Hextio in komt, gaat door 2 fases heen om het beste resultaat te behalen, zuivering en sterilisatie.

  • Het HEPA filter en het koolstoffilter halen de grootste deeltjes uit de lucht.
  • In de sterilisatiekamer wordt de ultraviolette straling en oxidatie gemaximaliseerd om de schoonste lucht te leveren.

Ik ben Johan Stoop, uw Goverde Exclusive adviseur. Kan ik u helpen?

adviseurs_johan24

Wij zijn iedere dag bereikbaar en geven u persoonlijk tips en advies. BEL Johan of Dennis 0168-404040. Wij regelen uw specifieke wensen en meest ideale voertuig.