Als VIP met uw gezelschap op pad in onze gloednieuwe VIP-bus

In 2020 is onze 8 persoons vip-bus vervangen door een gloednieuw exemplaar, compleet luxe maatwerk naar onze én uw wensen ingericht. Uw gezelschap zal de luxe en het comfort zeker waarderen. Met maar liefst 8 personen wordt u als VIP naar uw bestemming gebracht. U huurt de complete VIP-bus voor 6, 7 of 8 personen en bent van alle gemakken voorzien.

Al ons vip-vervoer is altijd inclusief privé-chauffeur

Onze bussen worden gereden door onze getrainde chauffeurs. Met een zakelijke professionele instelling en correct gekleed, weet u zeker dat u en uw gasten zorgeloos plaats kunnen nemen. U bent in goede handen.

Vergaderen onderweg

Onze 8 persoons Mercedes-Benz Sprinter geeft u de gelegenheid om tijdens de reis comfortabel met elkaar te overleggen of een presentatie te geven met behulp van aanwezige multimedia. Zo is er een HDMI-aansluiting voor uw laptop. De twee monitoren voor- en achterin de bus zijn ideaal om uw bedrijfspresentatie op te tonen en zijn tevens voorzien van multimediaspeler. De lederen stoelen met bijpassende comfortabele ‘lederen’ tafels staan in vergaderopstelling zodat de gasten tijdens het vervoer elkaar kunnen aankijken.  Heeft u wensen die uw presentatie of overleg vergemakkelijkt, laat het ons weten. Wij regelen het.

Kies voor VIP vervoer van Goverde Exclusive.

De rustige rijstijl en luxe uitstraling is ideaal voor:

  • zakelijk personenvervoer en tegelijk ongestoord doorwerken
  • delegaties waarbij onderweg presentaties gegeven kunnen worden
  • privé-vervoer door de geblindeerde ramen
  • vervoer waarbij catering gewenst is, wij verzorgen dit piekfijn voor u
€ 80 / uur € Op aanvraag / dag
8 personen 230V
Minibar Airco
Bekleding leder Vestelbare stoelen
HDMI aansluiting USB bij stoel
Tafeltjes Kleur: donkerblauw

VIP vervoer voor 9 tot 50 personen mogelijk

Bent u met 9 of meer personen? Bij ons kunt u bussen tot 50 personen huren! Uiteraard zijn deze VIP-bussen ook van alle luxe en gemakken voorzien. Neem contact met ons op meer informatie over onze voertuigen

Klik hier voor onze 13 persoons VIP-bus