Welkom bij Goverde Groep. Al 85 jaar uw mobiliteitspartner.

Goverde Exclusive brengt u verder. Wij zijn een organisatie door mensen, voor mensen. Een familiebedrijf met gevoel voor verbondenheid en verantwoordelijkheid. Wij zijn één van de grootste aanbieders van personenvervoer in het westen van Noord-Brabant.

Sinds 1934 verzorgen wij met persoonlijke aandacht alle vormen van professioneel personenvervoer in heel Nederland. Dit doen wij met een uiterst modern wagenpark van ruim 100 voertuigen en goed opgeleide, ervaren chauffeurs en planner. Samen verder.

GOVERDE EXCLUSIVE

Exclusief VIP-vervoer

Privé-chauffeur voor directie, delegatie en zakelijke groep.

Onze professionele organisatie, ervaren om u ter zijde te staan voor evenementen, feesten, delegatie en zakelijk directievervoer.

Goverde Exclusive is onderdeel van Goverde Groep. Een organisatie die al 85 jaar personenvervoer organiseert voor individuen, groepen, bedrijven, scholen en zorginstellingen.

Wat onze grootvaders vanaf 1934 zijn gestart, zetten wij tot op heden voort. Met volledige overgave, mensgericht, betrouw- baar en altijd beschikbaar.

Andere onderdelen van Goverde Groep:

Taxi Goverde
Dutch Limousine Service
Garagebedrijf Goverde

Betrokken en zorgzaam
U stapt bij ons in de wagen. Dan mag u verwachten dat u veilig bent en wij goed voor u zorgen. Uw reservering krijgt onze volledige aandacht. We luisteren, denken mee en schakelen snel. Dat is onze belofte aan u; Jan en Harry.

Fotoalbum

Klanten vertellen

Een gezellige, goede chauffeur, rijdt foutloos. Aan boord lekkere hapjes en drankjes. Het maakte de hele trip tot een feestje. Ik beveel de VIP-bus dan ook aan! Score:9.

Linda - Geweldig! wat een verwennerij.

Nog snel aan het einde van de dag een VIP-bus gehuurd voor de volgende dag, mijn dank voor de flexibele en snelle service. Tevens mijn complimenten aan de chauffeur voor zijn rustige rijstijl.

Vip wagen huren gemeente

Robert de Wit - VIP-bus

Als CFO van een Zwitserse organisatie vlieg ik met regelmaat naar het hoofdkantoor. Ik kies voor luchthavenvervoer. Het biedt mij rust, zekerheid dat ik op tijd ben en het vaak nachtelijke tijdstip zorgt voor een niet vermoeiende reis. – Martijn

Martijn van der Maden - Swiss Eyewear Group